Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Június 07. 08:43, kedd | Helyi
Forrás: police

Egy év után találták meg egy nő gyilkosát Salgótarjánban - videóval

Egy év után találták meg egy nő gyilkosát Salgótarjánban - videóval

Megölte nőismerősét, a holttestet pedig kútba rejtette egy salgótarjáni férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytatott egy 55 éves nő eltűnése miatt. A rendőrségre 2015. május 4-én a hozzátartozók tettek bejelentést, miszerint a nő a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott és életjelet nem adott magáról.

Az eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az eltűnés gyanús körülményei miatt hatáskörébe vonta. A rendőr-főkapitányság és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói tanukat hallgattak ki és széles körű adatgyűjtést végeztek, ennek során információk merültek fel arra, hogy az eltűnt személyt B. István 63 éves salgótarjáni lakos bántalmazta, majd megölte és a holttestét elrejtette.

A bűnügyi szolgálat munkatársai 2016. június 6-án a délelőtti órákban a gyanúsított családi házánál egy használaton kívüli, rejtett kútban, földdel betemetve megtalálták és kihantolták a holttestet. A bűncselekmény elkövetése miatt elfogták és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 63 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A hatóság B. Istvánt őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.