Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 03. 13:04, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csak autózni akart

Csak autózni akart

A balassagyarmati rendőrök beazonosították, majd elfogták a 19 éves férfit, aki engedély nélkül elvitte, majd összetörte ismerőse gépkocsiját.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. június 2-án 14 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Patak községben egy gépjármű háznak csapódott.

A balassagyarmati rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, és a 19 éves gépkocsivezetőt – aki a helyszínt elhagyta – beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították.

A beszerzett adatok alapján a férfi 2019. június 2-án 14 óra körül a teraszablakot betörte, majd bement egy pataki ingatlanba. A családi házban magához vette az ott lakó férfi tulajdonát képező tehergépkocsi indítókulcsát, majd ezt követően az ingatlan előtt parkoló járművel elindult és közel 150 méter megtételét követően – tolatás közben – nekiütközött egy ingatlan falának. A férfi a helyszínt elhagyta és gépjármű indítókulcsát visszavitte a családi házba. Megállapítást nyert az is, hogy a férfit korábban a Balassagyarmati Rendőrkapitányság jogerős határozatával 2019. december 28-ig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta.

A rendőrök a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.