Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 20. 12:27, péntek | Helyi
Forrás: police

Betörés Nemtiben

Betörés Nemtiben

A bátonyterenyei rendőrök négy órán belül beazonosították és elfogták a 24 és 21 éves gyanúsítottakat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. július 19-én 10 óra 30 perckor tett bejelentést a tulajdonos, miszerint Nemtiben lévő családi házába ismeretlen személyek betörtek.

A bátonyterenyei nyomozók négy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 és 21 éves helyi lakosokat.

A beszerzett adatok alapján 2018. július elején a 24 éves férfi a sértett tulajdonát képező ideiglenesen lakatlan családi ház kerítését megrongálta, a lakóépület és melléképületek ajtaját kifeszítette. A férfi az ingatlan területére több alkalommal, míg 21 éves testvérével, egy alkalommal visszatért és a helyiségekből különféle vas hulladékot, valamint egy motorkerékpárt, kerékpárt, asztalt, kézi kiskocsit tulajdonított el.

A rendőrök a két férfit a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság a 21 éves férfi – aki a cselekményt a vele szemben elrendelt házi őrizet hatálya alatt, annak szabályait súlyosan megszegve követte el – őrizetbe vételét rendelte el.

Címkék: 2018., betörés, Nemti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.