Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 11. 10:17, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. július 10-én az éjszakai órákban Kishartyán belterületén. A Dózsa úton közlekedett személygépkocsival egy 30 éves férfi, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban lesodródott az úttestről és az egyik ingatlan kerítésének ütközött. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A közlekedésbiztonság javítása és a balesetek megelőzése érdekében a rendőrség nagy hangsúlyt fektet az ittasan, illetve bódult állapotban vezetők forgalomból való kiszűrésére. Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

Címkék: 2018., baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit