Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. December 10. 10:39, kedd | Helyi
Forrás: police

Az év iskola rendőre Nógrád megyében

Az év iskola rendőre Nógrád megyében

A megtisztelő elismerést Valent Judit címzetes rendőr őrnagy vehette át.

A 2019. december 9-én megrendezett VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át Az év iskola rendőre elismeréseket, ezzel kifejezve a szervezet köszönetét azoknak, akik aktívan részt vettek a programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Nógrád megyében a címet Valent Judit címzetes rendőr őrnagy, a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki. A jelenleg szécsényi, korábban pedig a Rétsági Városi Balesetmegelőzési Bizottság titkára az „Iskola rendőre” program elindulása óta aktív tagja a kezdeményezésnek. A szakember magas színvonalú szakmai munkáját jelenleg a szécsényi és a Szécsény környéki oktatási intézményekben látja el.

A rendőrség számára a gyermekek védelme és a közlekedési nevelő munkában való aktív részvétel immár évtizedek óta az egyik legkiemeltebb feladat. Ez mind bűnmegelőzési, mind baleset-megelőzési szempontból komplex tevékenységet igényel. „Az iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, mely az eddigi tapasztalatok alapján nagymértékben segítette a gyermekek védelmére irányuló bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet. A rendőri jelenlét miatt a gyermekek, a pedagógusok és a szülők egyaránt nagyobb biztonságban érezhetik magukat, valamint az iskolák környékén a gépkocsivezetők sokkal figyelmesebben, a közlekedési szabályokat betartva közlekednek.

Gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 04:24, csütörtök | Helyi

Máris egymást ölik a sportszergyártók, holott csak most gyújtották meg az olimpiai lángot

Egymásra licitálnak a sportszergyártók, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a párizsi olimpia reklámozási lehetőségeiből. A Nike például hirdetési szőnyegbombázást tervez.

2024. Április 17. 15:15, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint.

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

Kérjük, jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A Nógrád vármegyei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 17. 09:15, szerda | Helyi

I. József magyar király

1711. 04. 17-én Bécsben, 32 éves korában himlőben meghalt I. József magyar király, német-római császár és cseh király.