Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Március 10. 12:54, kedd | Helyi
Forrás: police

2 órán belül elfogták

2 órán belül elfogták

Egy 31 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrségre 2020. március 9-én 9 órakor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy nő táskáját ismeretlen tettes ellopta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetéstől számított két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves helyi lakost.

B. Norbert a bejelentést megelőző időben az egyik buszmegállóban várakozó idős hölgy fűre letett táskáját felkapta, majd azt - és az abban lévő készpénzt, személyes okiratokat - eltulajdonítva a helyszínről elszaladt. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2020. március 3-án 11 óra 30 perc körül a megyeszékhelyen hasonló módszerrel egy másik buszmegállóban várakozó, szintén idős sértett válltáskáját lopta el a benne lévő értékekkel.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított B. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.